تحولات منطقه

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ما متمرکز به افزایش قابلیت های موشکی در چهارچوب برنامه های مصوب خواهیم بود و این برنامه، برنامه روشنی است.

قابلیت های موشکی افزایش می یابد
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همزمان با هفته دولت در برنامه تیتر امشب و در تشریح برنامه های وزارت دفاع در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چندروز است که وزارت دفاع را تحویل گرفته اید، گفت: من از خانواده وزارت دفاع هستم اما شش روز است که بعنوان وزیر مشغول بکار شده ام.

وی در خصوص برنامه ها برای تقویت توان موشکی افزود: توان موشکی امروز جمهوری اسلامی ایران توان خوبی است؛ یکی از مولفه های اساسی بازدارندگی توان موشکی کشور است. همین طور که برای تقویت توان دفاعی تلاش می کنیم دشمنان هم برای تضعیف قدرت دفاعی و یا کم اثر کردن آن تلاش می کنند. ما تلاش ها و فعالیتهای دشمن را به دقت رصد می کنیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با توجه به آمادگی های دشمن متناسب با آن قدرت خود را تقویت می کنیم. در حوزه موشکی دشمن متمرکز بر تقویت ضد موشک است؛ هم به لحاظ استقرار و هم تقویت ضد موشکی. ما متمرکز به افزایش قابلیت های موشکی در چهارچوب برنامه های مصوب خواهیم بود و این برنامه برنامه روشنی است.

حاتمی در خصوص ادعاهای مطرح شده درباره دقت و قدرت موشک های ساخت ایران توسط رسانه های غربی تصریح کرد: امیدواریم هیچ وقت لازم نباشد این را ببینند؛ البته یک مرتبه در پاسخ به اقدام مذبوحانه تروریستی یک پاسخ موشکی دادیم و آنهایی که اطلاعات دقیق دارند می دانند که به این ترتیب نیست. قدرت موشکی ما یک قدرت واقعی است و توان تخریب، دقت و برد آن پوشش دهنده نیازهای دفاع بومی ما است.

با تهدیدات متنوعی مواجه هستیم

وی در پاسخ به انتقادها در خصوص افزایش توان موشکی ادامه داد: بدون تردید اگر ما به صحنه واقعی پیش روی خود نگاه کنم روشن است که اگر توان بازدارنده نداشته باشیم حتما کسانی طمع خواهند کرد و ما این را یکبار در دوران دفاع مقدس تجربه کرده ایم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه قدرت موشکی ما یک قدرت دفاعی بازدارنده است و اگر بخواهیم در آرامش زندگی کنیم حتما کسانی که نظر سوء به کشور دارند باید بدانند که اگر تعرضی شود پاسخ دندان شکنی خواهند شنید، گفت: یکی از ابزار این پاسخ، قدرت موشکی است و اگر کسی اینگونه نگاه کند تردیدی در لزوم افزایش روزافزون این قدرت نخواهد داشت.

حاتمی در خصوص نقطه قوت توان دفاعی ایران به غیر از توان موشکی تصریح کرد: امروز ما با تهدیدات متنوعی مواجه هستیم؛ تهدیدات تروریستی و تکفیری برای همه ملموس و روشن است. تهدیدات دریایی و هوایی نیز وجود دارد. در دفاع بومی برای تمام اینها به خوبی برنامه ریزی کرده ایم.

وی با بیان اینکه دارای یک توان متوازن در تمام حوزه ها هستیم گفت: هر یک از این توان ها کاربرد خود را دارد و قدرت زمینی ما در برار تهدید هوایی ممکن است توان بازدارنده محسوب نشود اما در مقابل تهدیدات تروریستی و جنگ های نیابتی به طور حتم ما به آن نیاز داریم.

تهدیدهای تروریستی و جنگ های نیابتی تهدید فعال امروز منطقه هستند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه در تمام حوزه های رزم توان نیروهای مسلح ما بازدارنده است ادامه داد: پدافند ما در مقابل تهدید هوایی دشمن و توان دریایی ما برای اعمال سیادت دریایی به کار گرفته می شود؛ جمع این توان ها توان بازدارنده و قابل اتکا برای مردم عزیز است.

حاتمی در خصوص مهمترین تهدید جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: تهدیدهای تروریستی و جنگ های نیابتی تهدید فعال امروز منطقه هستند. با تلاش محور مقاومت ناکارآمدی استفاده از این ابزارها در حال آشکار شدن است.

وی در خصوص برنامه هایش برای حمایت از محور مقاومت افزود: ما در منطقه ای زندگی می کنیم که متاسفانه طمع زیادی نسبت به آن وجود دارد. سیاست جمهوری اسلامی ایران نسبت به منطقه سیاستی پایدار و اصولی است. ما تاکید کرده ایم که امنیت منطقه به دست ملت ها و دولت های منطقه بدون دخالت دولت های فرا منطقه ای انجام شود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه ما برای افزایش ضریب امنیت منطقه تلاش می کنیم گفت: محور مقاومت در مقابل زیاده خواهی ها و دخالت های ظالمانه مقاومت کرده است و ما برای اینکه بتوانیم در کشور خودمان آرامش و آسایش داشته باشیم باید منطقه ای امن داشته باشیم؛ البته نیست صادقانه و خیرخواهانه جمهوری اسلامی ایران برای همه ملت های منطقه همین است. برای ایجاد امنیت در منطقه باید از کسانیکه مقابل زیاده خواهی و تعدی مقاومت می کنند و به محور مقاومت مشهورند حمایت کنیم.

کمک های مستشاری به کشورهای محور مقاومت ادامه می یابد

حاتمی بروز و ظهور اقدامات ایران در منطقه را کمک های مستشاری عنوان کرد و گفت: کشورهای محور مقاومت نیز از ما عمدتا همین را خواسته اند و به همین سیاق این حمایت ادامه پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص وضعیت تجهیزات دفاعی گفت: به دلیل تحریم ها بنای ما بر این بود که در صنایع دفاعی خود اتکا شویم. در همه حوزه ها می توانیم نیازهای بومی مورد نیاز خود را برای دفاع از کشور تامین کنیم. در حوزه موشکی، دریایی، هوایی و نظایر آن نیز توان خوبی داریم. البته هم اکنون وقت آن است که به حوزه هوایی بیشتر بپردازیم و در زمینه جنگنده سنگین نیز باید تلاش مضاعفی را انجام دهیم که در برنامه خود پیش بینی کرده ام. مقدمات کار انجام شده و اینکه ما باید به دنبال ایجاد یک قدرت هوایی راهبردی برویم مسجل و روشن است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم در خصوص سامانه اس ۳۰۰ گفت: یکی از کارهای خوبی که در دولت یازدهم اجرا شد و به نتیجه رسید اجرای قرارداد سامانه اس ۳۰۰ بود و این سامانه وارد کشور شد. امروز در نقاطی که لازم است سامانه اس ۳۰۰ مستقر شده ودر دفاع از فضای کشور امروز مشارکت دارد. بخش های حساس و حیاتی کشور در پوشش این سامانه قرار دارد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وضعیت پدافند هوایی در کشور را خوب عنوان کرد و گفت: ما سامانه هایی مانند سوم خرداد، مرصاد، صیاد و نظایر آن را داریم و سامانه اس ۳۰۰ نیز در این شبکه یکپارچه پدافندی مشارکت دارد.

وی درباره آخرین وضعیت سامانه باور ۳۷۳ نیز گفت: باور ۳۷۳ به عنوان یک سامانه برد بلند داخلی انشاالله در خدمت نیروهای مسلح قرار خواهد گرفت. این سامانه برابر برنامه پیش می رود و بیش از ۸۵ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم در موعد مقرر در اختیار نیروهای مسلح قرار بگیرد. سامانه باور ۳۷۳ نسبت به سامانه اس ۳۰۰ به روز تر است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha